23 April 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

 
Tengah-tengah takde idea nak tulis ape kt blog ni, jumpe plak entry ni yang menyertai segmen BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! kat blog GERBANG MAYA MELANKOLIA SEGAR. Bagai pucuk ulam mendatang (eh, betul ke nih) SHM pun buat lah entry ni. Senang je kot. Kalau nak tau lebih lanjut segmen ni, boleh klik sini.


SHM buat blog ni atas kehendak diri sendiri. Tapi telah diberi semangat oleh seorang sahabat yang nampak keminatan SHM ni amik gambar, die suruh buat blog dan publish. Tak lame lepas tu, SHM terus buat blog nih.


Sumber inspirasi SHM memang banyak. Yang paling menginspirasi SHM ialah kedua orang tua SHM. SHM ni bukan orang senang. Dulu mase duduk dengan mak ayah, SHM selalu tolong diorang. Kadang-kadang mengeluh jugak, tapi bile fikir-fikir balik, kalau SHM ni penat, camne diorang yang carik rezeki untuk anak-anak. Lagi la penat.


Ok, jap. (kire patah perkataan). Dah lebih 100 patah. Cukup sampai kat sini jek untuk BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! Semoga diterima hantar last-last minit nih.

28 nasihat:

encHIx laNDax said...

http://www.dunialandax.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

p/s: Landax singgah sini..baru je join =)

Naddia said...

bro ben nie rajen kn...

SHM said...

encHIx laNDax : TQ singgah..:D
Naddia : a'ah..1 hari ntah brapa kli update blog..sgt rajin..

::Mastura Zakaria:: said...

jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

HYE!! HYE!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI
menjejak 49 kamooo disini~~~

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

diyana said...

singgah sini!!
nak kenal2 antara satu sama lain..:))

b!Ntang said...

hye! jalan2 kt sini.. hehe :)
singgah dri blog abg BEN .. lalala.. nice to meet u! :))

syaz rini said...

singgaah dr blog ABG BEN..:)

SHM said...

::Mastura Zakaria:: : salam perkenalan..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : TQ singgah..^_^

diyana : TQ singgah...salam persahabatan...:D

b!Ntang : TQ singgah..nice to meet u too..:))

syaz rini : TQ singgah :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

membaLas kunjuNgan andA..... ^_^
salam perkenalaN....

SHM said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri : TQ berkunjung..:D

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak dlm berblog..

shams said...

salam SHM
tak tau sham ke ape..
mungkin sham kot..
lau sham name kita same..
heee..
datang dari belog abg ben cari blog baru..
terima kasih sudi singgah belog saya..
jadi jenguk kamu semula di sini...
selamat berkawan..

SHM said...

mas saari : TQ singgah n follow ^_^
x pyh intai2, bace je...:D

shams : SHM bukan shams ;D
boleh klik kt about me 2 utk mencari ap mksud SHM 2..
TQ singgah ya..

Sal Saari said...

selam kenal..
singgah bw dr segmen Ben..
i follow

SHM said...

Sal Saari : salam kenal..
TQ singgah n follow..;D

yayalicious said...

salam...tq singgah lalu di blog yaya ari ni..singh lalu di blog kamu jg..n follow...follow la shayer jg yer..hihi ^o^ nice to meet..

SHM said...

yayalicious : wa'alaikumsalam...TQ jgak singgah n follow...nice to meet u too..^_^

anGah said...

wow... dasyatt.. thanks mai blog aku dr blog ben

SHM said...

anGah : erk? ap yg dasyat? TQ melawat ya..^_^
insya'allah, akan dilawat blog anda..

Fariza Othman said...

Askm SHM. Terima kasih singgah ke blog yg sangat la simple. xde pe pun. btw. dtg tok jadik follower.

xoxo

SHM said...

Fariza Othman : wa'alaikumsalam..TQ singgah n follow..:D

KK said...

salam perkenalan..^^
singgah dari segmen incik ben!

SHM said...

KK : salam perkenalan..TQ singgah..^_^

sumaiyah_nda said...

singgah sini gakkk...:) tq lawat blog ibusumaiyah...:)

SHM said...

sumaiyah_nda : TQ singgah..:D

MesmeRize Me said...

hi...tq singgah blog saya ye...

SHM said...

MesmeRize Me : tq jgak singgah blog SHM ni..:D

Post a Comment