03 April 2011

Penyakit setiap orang

MALAS. Itulah rasanya penyakit yang dihadapi kebanyakan manusia di atas muka bumi ini. SHM jugak tak terkecuali menghidap penyakit MALAS ni. MALAS nak update blog.

Dalam malas nak update blog, SHM rajin lak follow blog orang lain. Sebab SHM hanya rajin membaca, malas menulis. Bila SHM rajin bace tapi malas tulis, maknanya bila SHM membaca kat blog orang, SHM akan malas nak komen. Ya, itulah realitinya. Jadi, SHM nak mintak maaf kepada yang berkenaan kalau singgah kat mane-mane blog tapi tak tinggalkan jejak.

Oleh itu, SHM ni hanya nak kongsi gambar jek. Boleh? Mari kita tenangkan fikiran dengan melihat keindahan alam semulajadi.






p/s asyik2 gambar yg berkenaan dgn matahari :D

6 nasihat:

azra wahab said...

3 gmbr ni cantik beb!superb!semakin expert da ko..=))

SHM said...

azra wahab : expert bndenye, moment ni yg lawa...btw, thanks cos like it..:D

yatie Awang said...

tak pe matahari pun hari2, suka...cantikkk....tie tak boleh tengok gambar waktu senja ke, matahari nak terbit ke...jd exsitet sangat...mcm lihat baju juga, kalau lihat baju colour, coklat ke, merun ke...aaa....nak beli jugak haha

SHM said...

yatie Awang : takut orang bosan hri2 gmbr matahari je..

Shaherah said...

shera suka tengok permandangan macam ni.. memang tenang.. kalau tengok laut dengan pantai.. dengan pokok klapa.. pehh.. best.. memang layan.. ^_^

SHM said...

Shaherah : mmg dah lme dah SHM idam nak amik gambar kt pantai , tp lom berkesempatan lg . :D

Post a Comment