23 October 2010

Ada apa dengan award?

Tadi mase bukak blog, tengok kat hout box ade sorang SAHABAT datang beritahu ade award untuk aku? Award? Award bende? Ntah, aku pun tak tau. Aku gi tengok kat blog die, name aku tersenarai kat award tuh. Korang nak tau award ape? Tengok nih.


Beautiful blogger? Blogger tu orang yang berblog an? Ke aku salah? Kalau tak silap aku la, blogger tu maknanye 'pemblog'. Maknanye pemblog tu aku. Dan award tu merujuk aku pemblog yang cantik. Ish, pening aku. Sila abaikan. Dan SAHABAT aku menyuruh aku untuk mengambil award tu sendiri. Pastu jawab soalan yang dikemukakan. Untuk ape? Aku pun tak tau. Aku tolong layankan jek. Dan atas kelayanan tu, aku pun jawablah soalan-soalan nih.

Q : Thank the person who gave you the award and the link of the person
A : Thanks a lot to Tasa.

Q : Spread the award to 15 blogger who you like & you think their blogs are awesome
-Joe-
-Ann-

Q : Tell 7 things about yourself
-Single but NOT AVAILABLE-
-Architecture student-
-Johorean-
-Simple person-
-Love sport especially futsal-
-Love kids, family and friends-
-Wishing to be successful person in the world and hereafter-

Ok, done! Tak tau kenape aku wat semua ni, tp yang jelas aku ingin menyenangkan hati Tasa kerana award nih.
Thank very much.

p/s: aku tengok senarai blogger yg dpt award daripada Tasa semua perempuan. Hanya aku satu-satunya lelaki.

12 nasihat:

MiszNoRuL said...

oh, award ini ke incik adik soul?
mekaseh bebanyak ye..then sy kena buat benda yg sama kah? huhu..tgh kemalasan..alamak!...

Ann said...

tq utk award tu :)

SDS said...

misznorul : ni awardnye...sma2...tp x pe kot klu sis x wat bnde yg sme...x effect kot...
ann : u r welcome ann... ^_^

miss lolly said...

oh tq so much ^^

SDS said...

u r welcome sis...^_^

ain fathihah said...

hehe terima kasih

Ckin Kembaq said...

wah..tq ye sds..suka hati..eh..senang hati.. n_n

SDS said...

ain : sama2...
ckin : u r welcome...senang hati? dpt award? x de lah...bese jek..

MiszNoRuL said...

sudah buat..yeye...
mekaseh ye.. hargainye..

SDS said...

misz : sama2 sis...^_^

amke said...

thanks utk award nih..ak dah lme xupdate blog =(

SDS said...

amke : x pe lah...buat yg mne lbh pntg...

Post a Comment