02 May 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Kali ni SHM nak join contest pulak. Memandangkan contest ni senang jek, SHM pun join.


Contest ng dianjurkan oleh tuan punya blog, Another story to tell you. Ok, gambar desktop SHM ni takdelah lawa sangat. Tapi gambar tu pernah jadi header blog ni dulu. Serius simple sebab SHM tak suka bende-bende yang terlalu serabut. So, gambar desktop SHM ialah seperti yang ditunjukkan di bawah ni.


See. Simple yang amat kan? Icon-icon pon takde sebab SHM hidekan. Memang SHM tak suka serabut-serabut dan untuk memudahkan SHM bukak apa yang SHM suka bukak, SHM guna Object Dock yang kat atas tu untuk menggantikan icon-icon sedia ada kat desktop tuh. Icon-icon tu boleh ditukarkan dengan apa sahaja icon yang pengguna nak guna. Jadi, kemas la sikit desktop SHM ni.

Sekarang SHM nak kena tag 2 blogger lain. Jadi setelah dipertimbangkan, SHM nak tag Yatie Awang dan Yuni Aisyah.

11 nasihat:

yatie Awang said...

Ya Allah...kakak nak letak gmbar apa ni....aduiii...nanti kakak fikirkan haha

Ainnur Afiffah :) said...

wah..smart la bro^^ hehe.. menang lani..hihi :)

SHM said...

yatie Awang : ltk gmbr desktop akak lah..:D

Ainnur Afiffah :) : simple je kot...cmni x bole mng la nih..

Fad said...

dah follow..:)

SHM said...

Fad : erk, thanks follow..:D

nelly said...

wow ! smart !! gud luck SHM !

SHM said...

nelly : tq ya..:D

Syuxer said...

naseb bek bro tak tag saya..kalau tak,malu woo nak sertai..berterabur kat dekstop laptop ni..malas nak susun2.heheh biasala bujang..heheh.wallpaper pun xde..men warna hitam je..

SHM said...

Syuxer : igtkn nak tag, tp bg org lain plak la..:D

Siti Mashitah Saidin said...

suka objeck dock... tak menyelerakkan.. :))

SHM said...

Siti Mashitah Saidin : betul 2 . :D

Post a Comment