05 May 2011

Korang nak tau ke?

Petang ni terfikir pulak persoalan ni . Korang rase korang kenal ke SHM ni macam mane ? Sebab rata-rata blogger mesti ade letak gambar diorang sendiri . Yang memang kenal tu , kenallah kan . Tapi yang memang tak pernah bersemuka dengan SHM ni ?


Yelah , SHM malas nak upload gambar sendiri kat blog ni . Yang ade kat profile tu cuma avatar tu je . Petang ni SHM nak tanye la pendapat readers yang membaca blog SHM ni . Korang rase SHM ni orangnye camne ? Cube komen sikit . Yang dah kenal tu , tak payah la nak komen . Pecah rahsia . Ni bukan contest ea , just suka - suka je .

8 nasihat:

Amy Syaquena said...

Amy baru singgah di sini jadi masih x kenal SHM macam mane huhuhuhu~

yatie Awang said...

SHM tahukan akak pun sebelum ni mcm tu jugak, letak gmbar merapu je...ada beberapa org blogger cakap, kalau letak gmbar mungkin lebih mesra....

dan akak rasa SHM, orgnya....orgnya.....nantulah akak fikir lg, susah jugak nak jd nujum ni haha

SiS NaD said...

SaLaM SHM...

SiS RaSa SHM Ni SoraNG BloGGeR... BeTuL TaK? HeHe!~ RaSa2NYa SHM Ni JeNiS SoFT SPoKeN... (^_____^)V

yatie Awang said...

oklah...SHM, orgnya sedikit pendiam, tp adakalanya cepat naik marah, betul tak haha

www.fierapirot.bolgspot.com said...

xkenal..baru je nak kenal..xkenal maka xcinta,,,,wawawawawawa=)...gurau je..singgah and follow u..

Shaherah said...

SHM.. EHEM.. Jangan lar cakap macam tu.. Ehee.. Shera pun kat blog tak letak gambar.. Gambar shera just ada kat profile pic blog jek..

Ada gak orang nak tolong buatkan header ada gambar muka gambar sendiri.. Shera tak nak.. Sebab apa? Sebab malas.. macam SHM cakap lar.. Malas.. Tak suka gambar kita kat header pun ada.. tah lar kan.. tak letak muka.. Orang tak kenal kita.. tapi shera selesa kot macam ni.. ^_^

SHM mungkin jenis penyimpan rahsia.. Pendiam.. Lebih suka mendengar orang cakap, membuat penilaian sendiri, lebih suka mengalah.. Dan jenis orang yang boleh dipercayai.. Am I right? Ehee.. ^_^

Ainnur Afiffah :) said...

alah ,taktau nak komen apa, huhu.

kite kenal2 lagi lah baru komen. hahah

Syuxer said...

SHM ni hensem orangnya dengan akhlak dan peribadi..sesungguhnya orang yang melangkah masuk dalam dunia blogger rata2nya mempunyai hati yang baik dan mybe pendiam cam kak yatie cakap..umur dalam lingkungan 23-27tahun..lepasan ijazah..bakal arkitek..hhahah pandai2 je syuxer teka..

Post a Comment