10 May 2011

"First Giveaway Ame Dan Aneff"

Assalamualaikum w.b.t

SHM telah ditag oleh Shera dan SHM nak buat entry khas untuk menjawab tag ini .


SHM diberi pilihan untuk mengutuk ataupun mengkritik blog AME dan juga ANEFF .

Blog AME - SHM tak berkenan kat header . Pastu facebook badge pulak . Memang tak berkenan . Tu je kot yang SHM nak kritik . Cukup SHM cakap "tak berkenan" , nanti lebih - lebih pulak jadi lain pulak .

Blog ANEFF - SHM kritik blog ANEFF ni plain sangat . Terlalu banyak kosong . Bosan . Tak berapa menarik minat orang nak datang kat blog ANEFF tu . Cuma kucing tu je yang comel .

Pastu kene tag pulak . Nak tag sape pulak ni . Tak payah tag lah . Sape yang nak join , join . Sape tak nak join , join jugak ^_^

p/s pagi - pagi dah mengarut.

12 nasihat:

A M E ! said...

selamat pagi . terima kasih sudi join our first giveaway . kami hargai sangat . :) stick with our blog untuk apa apa perkembangan mengenai giveaway ini ya . terima kasih .

:)

yatie Awang said...

nak jd pengkritik pulak hahah...aik td akak buka belum tukar, ni dah lain pulak....bagus2 tp gelap sangatlah dik hehe...akak pun nak kritik gak

SHM said...

A M E ! : slmt pagi juga . join sbb org tag :D

yatie Awang : org dh tag , jdi pengkritik la kak . blog ni tgh nak renovate lg . tp blum siap sepenuhnya ^_^

Farhan Zulhusmi said...

god luck...keep it up...:-)

SHM said...

Farhan Zulhusmi : tq :D

Cheritera Chenta said...

Salam kenalan...follow di sini ye...

Siti Mashitah Saidin said...

eh... kotak komeng nih da lain sikit... smlm tuh macam wordpress ja... hehehe...
anyway gud luck!

Siti Mashitah Saidin said...

gud luck! :)

SHM said...

Cheritera Chenta : salam kenal . dipersilakan :D

Siti Mashitah Saidin : tgh nak renovate blog ni . tp blum jumpa template yg ssuai ^_^ tq ya

nelly said...

gud luck !!

SHM said...

nelly : makasih :D

SHM said...

nelly : tq :D

Post a Comment